Vi søker digital prosjektassistent!

Vi søker en digital prosjektassistent som vil være med å bygge opp og pleie våre kvalitative online forbrukerpaneler.

 

Som digital prosjektassistent vil du bistå vår Community Manager i kommunikasjon med nåværende og fremtidige paneldeltakere i de ulike forbrukerpanelene våre. Det innebærer å programmere og legge ut analyseaktiviteter (laget i samarbeid med våre rådgivere), motivere og følge opp deltakerne, hjelpe med teknisk support, og formidle resultater fra innsiktsaktivitetene.

 

Stillingen vil i første omgang være deltid, med mulighet for utvidelse til heltid i en community management stilling.

 

Vi ser for oss at du er på ditt siste år av studiene, og har kapasitet til å jobbe 10-15 timer pr uke. Du er pliktoppfyllende, strukturert og fleksibel. Du har god oversikt over digitale verktøy.

 

Om dette høres ut som noe for deg, send av sted CV og søknad merket med «Digital Prosjektassistent» til vår Community Manager, Martine Torsvik, på mail: martine@opinion.no, innen 1. mai 2017. Du kan også ringe eller sende en sms til Martine på telefon: 94307134 om du har spørsmål om stillingen.

 

Om arbeidsgiveren

Opinion er et ledende analysebyrå innenfor trend- og markedsanalyse, meningsmålinger og forbrukerinnsikt, med historikk tilbake til 1986.

 

Opinion er det største norskeide selskapet innen markedsanalysebransjen, og vi omsatte i 2016 for ca 65 millioner kroner. Selskapet har de siste årene hatt en svært positiv utvikling, med en vekst på 25% fra 2015 til 2016, en vekst som fortsetter inn i 2017.

 

Selskapet har 30 kompetente og engasjerte medarbeidere, som hjelper store og spennende kunder innen privat og offentlig sektor å forstå verden rundt seg – kunder, potensielle kunder, konkurrenter og rammebetingelser – gjennom solid rådgivning basert på forbrukerinnsikt.
Vi holder til i flotte lokaler på Vulkan, vis a vis Mathallen, i et av Oslos mest spennende og pulserende områder.