SHER-PANEL FAKTA
SHER-panelet bygges opp som et panel av 1000 unge blogglesere (jenter mellom 15 og ca 25) og 500 store og små bloggere. SHER-panelet er et samarbeid mellom Opinion og Nettavisens Blogg.no, norges største bloggplattform der du finner mange av landets mest populære bloggere og mange titusener småbloggere.

Opinion og Blogg.no gir unik innsikt om norske bloggere og blogglesere gjennom norges største bloggpanel

Blogging er «hot». Hundretusener av nordmenn leser blogger daglig, og dermed har det også blitt den raskest voksende kommersielle mediekanalen for annonsører i den senere tid. Bloggerne nyter tillit hos sine lesere og har dermed klart å skape en ny og attraktiv markedsføringsplattform, spesielt for de som vil nå unge jenter som målgruppe.

 

Dette skaper behov for å forstå den stadig endrede dynamikken i dette markedet. Hvem leser blogger? Hvorfor? Hva skaper tillit mellom leser og blogger? Og ikke minst: Hvordan være tilstede som kommersiell aktør på mest mulig troverdig, relevant og effektiv måte? Svaret på disse spørsmålene og mer til finner du i SHER-panelet, vår nye satsning som gir deg innsikt og fingeren på pulsen om bloggere, blogglesere og de kommersielle mulighetene som skapes.

 

Ønsker du å lære mer om bloggverdenen? Teste produkter eller kommunikasjon mot målgruppen? Ønsker innsikt om trender eller hvordan optimalisere kommersielle budskap ved bruk av bloggere eller rettet mot unge blogglesere? Da må du gjerne ta kontakt med oss for en prat om hvilke konsepter og muligheter vi kan tilby.

 

Vi vil etterhvert publisere resultater fra undersøkelser, smakebiter på trender og andre ting vi lærer gjennom SHER-panelet.

 

Ta kontakt med din Opinion-konsulent for mer informasjon. Eller kontakt en av våre SHER-ansvarlige Christina Smitt (922 81 607 / cs@opinion.no) eller Ole Petter Nyhaug (900 33299 / olepetter@opinion.no