fbpx

Erfaren seniorrådgiver tilbake i Opinion

Anne-Birgitte Høyerholt kommer tilbake som seniorrådgiver i Opinion, etter to år i London. Hun har femten års erfaring innen markedsanalyse, merkevarebygging og strategi, og har jobbet spesielt mye innenfor retail/FMCG. Anne-Birgitte har tidligere jobbet innen samme fagområde hos Nielsen og Telenor, og har en master fra NHH innenfor markedsføring og strategi. Hun vil fortsatt jobbe med kunder innen FMCG, men med sin brede erfaring som rådgiver og analytiker vil hun også være en ressurs for både kunder og kolleger innenfor mange bransjeområder.

 
Selv synes Anne-Birgitte det er gjevt å komme tilbake til gamle kolleger igjen: “Etter å ha bodd snart to år i London sammen med min familie, og hatt pause fra analyseverdenen, kjenner jeg på savnet etter å jobbe med innsikt og analyse. I løpet av disse to årene har det skjedd mye spennende med Opinion som gjør at det både er inspirerende og motiverende for meg å begynne der når jeg nå vender nesen hjemover igjen. Fusjonen med OnLive Research har vært med på å styrke Opinion i form av både nytenkning, kunder og dyktige rådgivere/analytikere. Dette har gjort selskapet til å bli et enda mer spennende byrå som jeg ser frem til, og gleder meg, til å bli en del av.”

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen