fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Handelshøyskolen BI har opprettet et forskningssenter for kreative næringer for å fremme forskning og utdanning innenfor dette fagfeltet i Norge. Forskningssentret består av anerkjente forskere fra Handelshøyskolen BI, og har som formål styrke og synliggjøre forskning på de “kreative bransjene" i Norge. Senteret ledes av professor Anne Britt Gran.

 

For å styrke kapasiteten på gjennomføring av forskningsbaserte studier, har BI: CCI inngått et formelt partnerskap med Opinion AS, et samarbeid begge parter vil styrke den samlede kapasitet og kompetanse innenfor fagfeltet. Opinions fagsjef innenfor kvantiativ metode og statistikk, Reidar Dischler, mener samarbeidet vil kunne gi Opinions kunder tilgang på noe av den beste forskningskompetansen innen kulturfeltet på det norske markedet.

 

For mer info om BI: CCI, se https://www.bi.no/forskning/research-centres/centre-for-creative-industries-bicci/ eller kontakt seniorrådgiver Reidar Dischler hos Opinion på rd@opinion.no eller telefon 994 89 217.

Sharing is caring: Del artikkelen med andre!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Få vårt nyhetsbrev og invitasjon til seminarer

Legg igjen en kommentar