fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vikki Walle-Hansen er nettopp hjemkommet fra San Francisco der hun har rapportert hjem om trender i Silicon Valley, jobbet med en start-up innen finansteknologi samtidig som hun har tatt en mastergrad i Creative Strategies in Advertising.

 

Som seniorkonsulent i Opinion skal hun ha en spesiell innretning mot trendanalyse og innovasjonsresearch, som er områder der vi opplever god vekst i etterspørselen. Samtidig vil hun også delta i tverrfaglige kundeteam sammen med andre konsulenter og analytikere på områder der hun har spesiell kompetanse å by på. Vikki er en nysgjerrig og bredt orientert person som elsker å lese, oppdage og følge med på alt som er nytt og spennende og ikke minst formidle og dele dette på inspirerende måter med kundene.

 

Vikki kommer til oss fra jobb i Telenor Research & Future der hun de siste årene har jobbet som kommunikasjonssjef med vekt på innovasjon og trender, «customer centricity» og formidling av forsknings- og innovasjonsinitiativer rundt om i Telenor-verdenen.

Sharing is caring: Del artikkelen med andre!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Få vårt nyhetsbrev og invitasjon til seminarer