fbpx

Hvor mange hipstere i Norge?

Det finnes 103.000 av denne unge, bevisste, urbane subkulturen i Norge. I hvert fall om vi måler etter oppslutningen om de verdiene de står for blant unge folk i byene. Dette er bare noe av alt det rare, morsomme, interessante vi har undersøkt vår store, ferske trendstudie som er en del av underlaget for Consumer Stories 2016-2018 trendrapport som lanseres på trendseminaret 2. februar. Men mest av alt har vi sett på det som er viktig for deg som skal skape for, selge til eller kommunisere med norske forbrukere.

 

Her er et par smakebiter på andre ting vi fant: Mange norske kvinner ønsker seg et enklere liv med færre ting, og overraskende mange nordmenn er opinionsledere innen mat og matlaging.

 

02

 

 

Mange opinionsledere innen mat:

04

Legg igjen en kommentar

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen