fbpx
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bli med på frokostseminar tirsdag 23.mai!

 

Velkommen til Opinions frokostseminar i mai, hvor vi setter fokus på hvordan avanserte analysemetoder, som Conjoint, kan brukes til å optimalisere et produkts attraktivitet før lansering. Vi gir deg en grunnleggende innføring i metoden – men ved bruk av et faktisk kundecase fra ICE. Seminaret er således for deg som er nysgjerrig på hvordan Conjoint-analyse kan benyttes som grunnlag for å treffe enda bedre beslutninger i forbindelse med utvikling og lansering av nye produkter og tjenester.

 

Med oss får vi markedsdirektør i ICE, Kyrre Bekkelund, som sammen med seniorrådgiver og partner i Opinion, Ola Gaute Aas Askheim, forteller om hvordan caset ble til, og hva ICE fikk ut av investeringen i innsikt.

 

Klikk her for å melde deg på!

 

Dato: Tirsdag 23.mai
Tid: 09:00 - 10:00
Frokostserveringen starter kl. 08:30
Sted: Opinions lokaler ved Mathallen. Vulkan 16, 0178 Oslo

Sharing is caring: Del artikkelen med andre!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Få vårt nyhetsbrev og invitasjon til seminarer

Legg igjen en kommentar