Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bli med på frokostseminar tirsdag 23.mai!

 

Velkommen til Opinions frokostseminar i mai, hvor vi setter fokus på hvordan avanserte analysemetoder, som Conjoint, kan brukes til å optimalisere et produkts attraktivitet før lansering. Vi gir deg en grunnleggende innføring i metoden – men ved bruk av et faktisk kundecase fra ICE. Seminaret er således for deg som er nysgjerrig på hvordan Conjoint-analyse kan benyttes som grunnlag for å treffe enda bedre beslutninger i forbindelse med utvikling og lansering av nye produkter og tjenester.

 

Med oss får vi markedsdirektør i ICE, Kyrre Bekkelund, som sammen med seniorrådgiver og partner i Opinion, Ola Gaute Aas Askheim, forteller om hvordan caset ble til, og hva ICE fikk ut av investeringen i innsikt.

 

Klikk her for å melde deg på!

 

Dato: Tirsdag 23.mai
Tid: 09:00 - 10:00
Frokostserveringen starter kl. 08:30
Sted: Opinions lokaler ved Mathallen. Vulkan 16, 0178 Oslo

Sharing is caring: Del artikkelen med andre!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Få vårt månedlige nyhetsbrev

Trender, analyser, aktuelle tall og gratis temarapporter.

Legg igjen en kommentar