Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kolonial.no vant presisjeprisen som årets Netthandelsbedrift på Brings LOAD-konferanse. Opinions Ole Petter Nyhaug var for andre året med i juryen som vurderte kandidater og kåret vinnerne. Det er Posten og Bring som står bak prisene.

 

Kolonial.no vant dermed den gjeveste prisen som årets beste nettbutikk (Andreas Skaranger og Christian Mikalsen på bildet over, foto: Posten Norge). Blivakker.no og Brødboksen.no var de andre to finalistene som sto igjen etter en svært grundig juryprosess som startet med hele 1400 nominerte netthandelsaktører. Prisen for Årets Nykommer ble vunnet av Meridastore.no foran Marked.no og Extra-leker.no. Juryen deler også ut en spesialpris til Årets Veiviser, og i år ble den tildelt Brødboksen.no for å bryte ny mark, vise vei for andre gründere og være et eksempel til etterfølgelse i å utvide markedet og nedslagsfeltet for netthandel i Norge. Posten og Brings egen oppsummering via NTB kan du lese i pressemeldingen her.

Grunder Arnulf Refsnes og gjengen i Brøboksen var fornøyd med å bli Årets Veiviser.

 

- Juryarbeidet bak denne prisen er utvilsomt det mest grundige og seriøse jeg har opplevd, sier Opinions Ole Petter Nyhaug, som har erfaring fra å sitte i mange juryer i flere bransjer gjennom årene. Juryen startet med en shortlist på over 100 kvalitetssikrede kandidater som var sjekket og dobbeltsjekket for datasikkerhet, personvern, økonomiske nøkkeltall og juridiske formaliteter. - Vi gjennomførte prøvekjøp, snakket med kundeservice, returnerte varer og hadde lange og gode faglige diskusjoner gjennom tre heldagsmøter, sier Ole Petter om juryarbeidet. De tre finalistene i hver av prisene (Årets Nettbutikk og Årets Nykommer) kom så på besøk til juryen og «pitchet» sitt kandidatur, viste dokumentasjon på resultater, arbeidsplaner og fortalte om sine strategiske valg.

- Veldig gøy å få en bak-scenen-opplevelse av hvordan de har tenkt gjennom disse «pitchene», sier Ole Petter som er imponert av det proffe nivået spesielt finalistene i Årets Nettbutikk ligger på. Avansert maskinlæring, offensiv kundeservice, smarte digitale marketingløsninger og ikke minst gode, og mange ganger nytenkende logistikkløsninger er blant det han trekker fram.

Vinnerne, og bransjen, feiret seg selv på Scandic Fornebu, der prisene ble utdelt til stor fanfare og festen fortsatte i baren og på nachspielrommene til de små timer. LOAD er Norges fremste konferanse for netthandelsbransjen, og prisen er utvilsomt den mest prestisjefylte i den norske netthandelsbransjen. - Det er tydelig når man ser hvor glade vinnerne blir, og hvor bevisst mange av dem satser mot å vinne prisen, sier Ole Petter til slutt.

 

Her er hele juryen:

  • Bente Sollid Storehaug - CEO i Wizaly Nordic AS
  • Alexander Haneng - Tidligere COO i Geta Digital og nåværende Direktør for Digital Innovasjon i Posten Norge AS
  • Jens Koldenhof Rygg - Enterprise Key Account Manager Klarna
  • Ole Petter Nyhaug - Partner og kreativ leder i Opinion AS
  • Ingvild Moen - Digital advisor in social media at Resonate AS
  • Johan Holgersson - SVP Marketing & Director e-Labs, eCommerce i Bring
  • Marte Klouman - Founder and Chief Enthusiastic Nerd i Netthandelsskolen.no

 

Den lystige og feststemte juryen samlet til selfie hos Trollweb.

Sharing is caring: Del artikkelen med andre!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Få vårt nyhetsbrev og invitasjon til seminarer

Legg igjen en kommentar