fbpx

Bli med på Reisen til Julestemningen!

Julen er snart her, og Opinion er sannsynligvis det analysebyrået i verden som kan mest om julestemning. Vi har de siste to årene daglig målt utviklingen av julestemningen i det norske folk, og er allerede i gang med årets måling for Norsk Juleindeks (se norskjuleindeks.no). 

 

Prosjektet har faktisk vunnet markedsføringpris for beste bruk av data og innsikt. Dermed er vi selvsagt veldig stolte av den faglige delen av det, og av samarbeidet med Matprat. Vi synes også temaet i seg selv er såpass interessant både kommersielt og for kosens skyld, at det er verdt å dele kunnskapen med alle som er opptatt av jul. Flere enn oss er nemlig opptatt av å forstå hva denne tiden på året betyr for – og gjør med – norske forbrukere og det norske folk.

 

Derfor vil vi gjerne invitere kunder, venner og samarbeidspartnere til årets siste, men desidert mest stemningsfulle frokostseminar hos oss på torsdag 14. desember fra kl 08:30 til 10. Meld deg på her! Vi kan friste med en rikholdig julemeny:

 

Kl. 08:30 – 09:00: Servering av deilig julefrokost

 

Kl. 09:00 – 09:05: Velkommen

 

Kl. 09:05 – 09:30:  «Reisen til Julestemningen» – Vår adm.dir. og jule-entusiast John Lauring Pedersen forteller om hva som skaper julestemning i Norge, oppdatert med rykende ferske tall og fun facts fra årets måling.

 

Kl. 09:30 – 09:50: For å balansere alt det hyggelige og koselige har vi invitert forfatteren av «Skrekkelig Jul», Sveinung Lutro, for å fortelle om julens skyggeside – alle skrømt, hekser og djevler vi risikerer å møte på i forbindelse med julen. Vi lover at julen aldri vil bli den samme igjen.

 

Kl. 09:50 – 10:00: Helt til slutt har vi vært så heldige å få med oss David Bowie og Bing Crosby, som i fellesskap vil runde av julemorgenen, med en sang som for alltid vil stå langt oppe på listene over tidenes julesang: The Little Drummer Boy.

 

Vi håper flest mulig vil ta turen innom Vulkan for 100% julestemning.

 

Meld deg på her!

Legg igjen en kommentar

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen