fbpx

Gratis frokostseminar om de siste trendene innen markedsanalyse

Man skal ha stor kapasitet for å holde tritt med alt som nå skjer av innovasjon og nye muligheter innen markedsanalyse. Vi hjelper deg å få oversikten over hva du bør vite om, og hvordan du kan ta det i bruk. Torsdag 26 april inviterer vi igjen til gratis frokostseminar hos oss. Meld deg på her!

Verden snurrer raskere og raskere, digitalisering preger også vår bransje og mange av oss som er opptatt av å forstå forbrukeratferd føler sikkert frustrasjon over å ikke ha tid til å følge med på alt. Men fortvil ikke, vi er her for å holde deg oppdatert om hva som skjer innen metode og markedsanalyse slik at du kan få ennå bedre og smartere innsikt!

 

Vi forteller deg om hvilke 10 trender som gjelder akkurat nå innenfor bransjen basert på internasjonale trender, og hvorfor dette er viktig for deg som bruker av markedsanalyse. Vi vil også dele resultater og erfaringer fra vår egen XP-Dag (eksperimentdag), der vi sist høst testet 10 nye metoder og teknologier i form av en event der 100 forbrukere gikk gjennom alle metodene. Vi deler noen av innsiktene vi fikk – for eksempel hvordan bruke chatbots, nevrovitenskap eller sensoriske stimuli i forbrukertester. 

Dette seminaret passer for deg som et interessert i ny metodikk, og lurer på hva de flinkeste folkene i vår bransje jobber med om dagen. Opplegget er korte presentasjoner på 5-10 minutter fra våre ulike fageksperter, slik at du får smakebiter av mange forskjellige ting.

 

Her kan du melde deg på.

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen