fbpx

UNG2019 er kommet!

Opinion har gleden av å presentere vår splitter nye, syndikerte ungdomsrapport: UNG2019! Denne rapporten er et must for deg som ønsker å ha pulsen på hva den yngre del av befolkningen tenker, tror, gjør, mener, forbruker og drømmer! Vi har gjennom senhøsten 2018 kartlagt hva denne målgruppen bruker tid og penger på, hva slags holdninger, verdier og identitet som særpreger dem, og forholdet deres til en rekke (200) merkevarer og kategorier. Vi avdekker hva som påvirker vanene og holdningene deres, og forteller deg hvordan du kan nå dem i hverdagen. Det hele trekkes sammen ved å beskrive de viktigste egenskapene som preger unge i dag – og kanskje enda viktigere, i morgen.

Rapporten, som er lagt opp for både å informere og inspirere deg som leser, bygger på et omfattende materiale:

  • 45 dybdeintervjuer
  • Et landsrepresentativt utvalg på over 1000 personer i alderen 15-29 år
  • Bakgrunnsdata fra SSB og andre sekundærkilder
  • Desk research gjennom hele 2018, med over 100 ulike kilder
  • Vår egen Consumer Stories 2019-2021

Du kan lese mer om innholdet i rapporten her!

Rapporten er tilgjengelig nå, koster kr 35.000 eks mva, og blir distribuert digitalt ved bestilling. Vi kan også tilby målgruppeanalyser som gjør det mulig for deg å se hvordan DIN målgruppe oppfattes i denne målgruppen, til kr 6.300 pr merkevare. Det er også mulig å bestille skreddersydde rapporter og presentasjoner – ta kontakt for pristilbud.

For mer informasjon om rapporten og prosjektet, kontakt prosjektleder Anne-Sofie på mail; anne-sofie@opinion.no

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen