fbpx

Ny rapport: Morgendagens boligkjøper

Sent i april var store deler av den norske bygg- og eiendomsbransjen samlet til Boligdagene, med en rekke foredragsholdere med fokus på hvordan treffe med boligprosjekter anno 2019.

Opinion var selvsagt til stede, med den dynamiske duoen Ola Gaute Aas Askheim og Tove Botnen, som kunne legge frem vår rykende ferske rapport «Morgendagens Boligkjøper».

Denne er basert på en stor studie av nordmenn, og tar pulsen på dagens og morgendagens boligkjøpere – hva slags ønsker, krav og forventninger vil utbyggerne møte?

Konferansedeltakerne fikk blant annet høre om et til nå lite påaktet segment, en slags «limbogruppe», bestående av over 600.000 nordmenn, som oppfatter husstandssituasjonen sin som svært midlertidig.

Denne representerer et veldig spennende og potent marked for tilbydere av bolig. I tillegg presenterte våre to representanter fire sentrale segmenter i befolkningen som alle har vidt forskjellige krav og ønsker til sin neste bolig, men også noen sammenfallende prioriteringer.

Gikk du glipp av presentasjonen? Vel, du har mulighet allerede 23. mai hos oss her på Vulkan, hvor vi avholder vårt neste frokostseminar – trykk her for mer informasjon og påmelding.

Rapporten er også til salgs – trykk her om du er interessert i å høre mer.

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen