fbpx

Opinion Holding selger Polling & Statistics AS til Norstat

Opinion har gjennom de siste tre årene samarbeidet tett med datafangstspesialisten Polling & Statistics AS (Pollstat), og i begynnelsen av januar 2021 gikk Opinion Holding AS inn på eiersiden i selskapet.

Nå har Opinion Holding AS og Norstat Norge AS blitt enige om en avtale hvor Polling & Statistics AS overtas i sin helhet av Norstat. Overdragelsen skjer med umiddelbar effekt.

Bakgrunnen for avtalen er at Norstat gjennom lengre tid har sett på Pollstat som et mulig tilskudd til den voksende Norstat-familien.

Pollstat har markert seg som en frisk og nyskapende aktør innenfor datafangst-markedet, og vil tilføre Norstat verdifull erfaring innenfor felter som digital rekruttering og DIY-løsninger.

For Opinion Holding AS bidrar salget av Pollstat til å frigjøre betydelige ressurser som selskapet kan satse på andre områder innenfor analysefaget.

Opinions adm dir John Lauring Pedersen er godt fornøyd med denne løsningen, og sier i en kommentar:

«For oss, og dermed også for våre kunder, er det mye fornuft i at våre to prefererte leverandører av data finner sammen, og skaper det desidert sterkeste miljøet innenfor datafangst i Norge. Norstats kvalitetsorientering og dedikasjon innenfor datafangst og Pollstats kreativitet er en perfekt match, og vi gleder oss til å fortsette vårt mangeårige samarbeid med Norstat i det videre.

Vi gleder oss også til å se effektene av de satsingene vi nå har mulighet til å iverksette på egen kjøl, innenfor områder som metodeutvikling, teknologi og visualisering, for å nevne noen.»

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen