fbpx

Opinion er nominert til prisen «Årets lærende bedrift»

Av Marianne Wille Syvertsen

I fjor startet vi med e-læringsverktøyet Videocation. Der får alle ansatte tilgang på digitale kurs de kan ta når det passer dem. I år deler Videocation ut en pris til den de mener er årets lærende bedrift – og Opinion er en av fem nominerte. 

Det synes vi selvfølgelig er veldig stas. Vi er opptatt av kompetanseheving og at vi kontinuerlig tar til oss ny kunnskap. Videocation er et av flere tiltak vi gjør for å sikre at vi får til det. Å bli nominert gir oss en bekreftelse på at vi gjør noe riktig i arbeidet med intern kompetanseheving.

Under kan du lese Videocations begrunnelse for nominasjonen:

«Opinions ansatte er blant de flinkeste i klassen til å bruke digital kompetanseutvikling. De har en tydelig plan for læring internt, og de har utnevnt en dedikert person med ansvar for å sette opp spillelister og motivere de ansatte til å ta kurs. Det er forankret i ledergruppen slik at hver enkelt leder kan følge opp sin avdeling. Opinion arrangerer også faglunsjer internt der kolleger deler kunnskap om aktuelle temaer og kombinerer dette med digitale kurs for et best mulig læringsutbytte.»

Fra Videocation

15. mars blir prisen delt ut på ekspertgallaen «Gjennom skjermen 2023» i Oslo. De andre nominerte er: Arkivverket, SpareBank 1 SR-Bank ASA, TV 2 og Rejlers Norge AS

Les mer om Opinion og Videocation her: https://www.videocation.no/no/blog/opinion-gjor-laering-til-bedre-naering/

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen