fbpx

CONSUMER
STORIES

11. mars
09:00 - 11:00

Consumer stories - digitalt trendseminar

Velkommen til Consumer Stories 2021-2023!

Årets store trendrapport er snart klar for lansering. For en tid vi lever i! Og for en rapport det blir!

Vi forsøker å se forbi pandemien men kommer heller ikke utenom: Hva blir konsekvensene for  forbrukernes vaner og preferanser de neste årene? 

På noen områder store, men kanskje ikke helt på den måten du tror. Vi byr på ferske tall, analyser og frempek om hvilke trender som fortsetter som før og hva som blir varig endret.

Dette skal vi dele med deg på vårt årlige Consumer Stories seminar der årets rapport lanseres. I tråd med gjeldende trender blir seminaret digitalt denne gang.

Consumer Stories er landets ledende og mest brukte forbrukertrendrapport og publiseres hvert år av Opinion. Rapporten bygger på solid kvalitativ og kvantitativ dokumentasjon fra det norske markedet. I all beskjedenhet kan vi vise til mange års erfaring med å treffe blink med våre trendanalyser.

I år blir det ekstra viktig å få med seg endringene.

Dette skjer på Consumer Stories

OLE PETTER NYHAUG

Ole Petter Nyhaug er ansvarlig for trendanalyse i Opinion. Han presenterer de 10 viktigste nye innsikter for 2021-2023 pluss den store, nye endringshistorien som koronatiden har skapt hos norske forbrukere. Her får du kvalifisert innsikt om muligheter basert på trendene vi vil ta med oss etter koronatiden.

MORTEN AAGENÆS

Morten Aagenæs er innovasjonsdirektør i OBOS, en av landets mest fremoverlente boligbyggere. De har nylig lansert OBOS Nærkontor, som tilbyr kontorfellesskap ved innfartsårene til Oslo som et alternativ til de som ikke ønsker å sitte på hjemmekontor. Er dette fremtidens kontorløsning for de som vil spare tid, klima og plass i hjemmet?

EIRIK NORMAN HANSEN

Eirik Norman Hansen er kåret til landets beste foredragsholder og er vert for to populære podcaster om teknologi. Han snakker om hvordan ny teknologi vil hjelpe oss til mer fleksible liv hjemme, etter et år der de fleste har vært mer hjemme og hjemmet for mange plutselig har blitt både kontor, treningssenter og mer.

MARIT EVENSEN

Marit Evensen er fagsjef for retail i Virke. Hun vil komme med sine tanker om hvordan handelsbransjen har omstilt seg i året som har gått og hva det kan bety for fremtidens handel.

Meld deg på webinar i dag!