fbpx

Consumer Stories 2020

trendrapport 2020-2022

Consumer
Stories

Historiene som former norske forbrukere og dokumentasjonen som beviser det.

OVER 70 sider med innsikt og inspirasjon PÅ PDF OG PAPIR

NYE FORBRUKERhistorier

…som beskriver forventningene norske forbrukere vil ha til deg de kommende årene uansett bransje og kategori. Trenger du konkret inspirasjon og retning? Hver historie beskrives gjennom fire trendretninger og konkrete inspirerende eksempler. To av syv historier er nye av året. 

Solid dokumentert

…med kvalitativ og kvantitativ innsikt som ikke finnes noe annet sted. Lei av trendrapporter uten dokumentasjon? Ikke denne. Blant annet helt ferske tall og fakta basert på landsrepresentativ studie med 1000 respondenter. Alle trendhistorier er kvantifisert i utbredelse og fordelt på kjønn og aldersgrupper. 

Forstå helheten

…slik at du ser ting i sammenheng. Vårt Consumer Stories rammeverk forklarer hvordan trendhistoriene henger sammen, og hvilke underliggende drivere som former dem over tid. Vi oppsummerer årets viktigste nyheter i form av 10 Innsikter for 2020 som peker på de viktigste temaene å være oppmerksom på.

GODE RÅD OG TIPS

…om hva det hele betyr for din bransje. Trenger du konkretisering? Vi gir spesifikke forslag, eksempler og spørsmål til inspirasjon. Du vil  finne mange gode tips i beskrivelsene av trendene og eksemplene gjennom rapporten. 

omfattende trendrapport med solid norsk dokumentasjon

...til prisen av bare tre konsulenttimer eller ett spørsmål på en omnibus

Er du opptatt av hva forbrukerne forventer av deg? Folks forventninger er i endring, og alle merkevarer og virksomheter må forstå hva som skjer og hvor de er på vei. Det krever solid innsikt og god dokumentasjon basert på norske forhold og norske forbrukere.

Consumer Stories er Opinions årlige trendrapport som beskriver den norske forbrukers forventninger til merkevarer og virksomheter de kommende årene. I motsetning til andre trendrapporter, er denne solid dokumentert gjennom både kvalitative og kvantitative (landsrepresentative) undersøkelser gjennomført i 2020 blant norske forbrukere.

Her får du altså svært mye for pengene om du er opptatt av å forstå endringene blant norske forbrukere.

BESTILL
RAPPORTEN
HER

BESTILLING

Fyll ut skjemaet og oppgi din jobb-epostadresse. Vi sender deg faktura i etterkant (oppgi også epost for fakturamottak i eget felt dersom den er en annen enn din personlige epost).

LEVERING

Digital PDF-rapport sendes på mail innen to virkedager fra bestilling med personlig nedlastingslink fra Dropbox. Dersom du også ønsker papirkopi sendes det ut med posten i løpet av få dager.

PRIS

7.500 eks mva
300 kr i tillegg pr papirkopi

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen