fbpx
Lykke Bjørnøy

Lykke Vibeke Bjørnøy

SENIORANALYTIKER/FAGSJEF

Lykke Vibeke Bjørnøy er senioranalytiker og etnograf i Opinion. Hun har 7 års erfaring fra analysebransjen. Hun har en master i sosialantropologi fra Universitet i Oslo.

Lykke jobber hovedsakelig med store kvalitative prosjekter, hvor hun utfører alle typer kvalitative metoder. Hun har bred erfaring i type problemstillinger og tematikk og hun jobber med både private og offentlige kunder, hvor komplekse problemstillinger står i fokus. Nysgjerrigheten er driven i alle hennes prosjekter. Hennes spesialfelt er innenfor etnografi og inngående dybdeinnsikt, og hun har inngående kunnskap i hvordan å komme i kontakt med folk med fra alle nasjonaliteter, landbakgrunner og religioner. Lykke er personlig interessert i integrerings og innvandringsspørsmål og har ved siden av jobb og studier gjort mye frivillig arbeid.

Lykke er spesielt opptatt av problemstillinger knyttet til unge målgrupper, innvandrergrupper og andre målgrupper som krever spesiell kompetanse. Flere av hennes offentlige prosjekter har inneholdt problemstillinger knyttet til stille stemmer og hvordan å få dem i tale. Hun har også engelsk som andrespråk og behersker arabisk.

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen