fbpx

Morgendagens boligkjøper

Morgendagens boformer rapport av Opinion

Hva forventer morgendagens kjøpere av ditt boligprosjekt?

Hvordan nordmenn bor er stadig i endring. Endringene skjer sakte, men kontinuerlig. Endringene skjer i dag, og de vil komme i morgen. Hvordan vil folk bo i fremtiden? Som boligutvikler er det en forutsetning å forstå hvordan folk ønsker å bo, både i dag, og i morgen. I Morgendagens Boformer får du kunnskap om dette. Kunnskap du kan bruke i utvikling av dittneste boligprosjekt eller din bedrifts strategi.

37%

åpner for alternative finansieringsformer ved neste boligkjøp

34%

av kjøpere i etableringsfasen kan tenke seg leilighet gjennom leie til eie

48%

ønsker å dele et treningsrom med naboene

Rapporten gir deg innsikt om to hovedtemaer

Alternative finansieringsformer: Kan boligkjøpere tenke seg å kjøpe bolig ved hjelp alternativer finansieringsmodeller? Er det deleie eller leie til eie som er mest aktuelt? Hvor aktuelt er dette for andre grupper enn førstegangskjøpere?

Fremtidens fellesområder: Er folk åpne for å dele fasiliteter og tjenester mednaboene? Hvilke fasiliteter er i så fall mest aktuelle? Og hvor mye er devillig til å betale for disse fasilitetene?

Vi tilpasser rapporten til ditt boligprosjekt.

Vi anerkjenner at hvert boligprosjekt er unikt. Målgruppen varierer, og lokale forhold har en avgjørende betydning. For at du skal kunne bruke Morgendagens Boformer i utvikling av ditt neste prosjekt eller din bedrifts strategi, er utvalget konsentrert i Stor-Oslo.

Gjennomgående i rapporten er resultatene brutt ned på livsfaser og regioner i Stor-Oslo, slik at du kan tilpasse innsikten til ditt prosjekt eller strategi. I Morgendagens Boformer får du også svar på hvordan målgruppen ser på 15 av største boligutviklerne i Norge.

Foredrag

Dersom din bedrift ønsker en gjennomgang av rapporten, kommer vi gjerne på besøk til dere. Dere vil da få en inspirerende og lærerik presentasjon av morgendagens boformer. Vi vil tilpasse innholdet til deres bedrift og situasjon, slik at dere får maksimal verdi av rapporten.
 

Workshop

Dersom dere ønsker å få en bedre forståelse av hvordan dere kan bruke innsikten fra Morgendagens Boformer inn i konkrete boligprosjekter eller i strategiske beslutninger, kan vi fasilitere og gjennomføre halv- eller heldags arbeidsmøte. Formålet med arbeidsmøtet avtales på forhånd. Våre mest erfarne rådgivere vil lede arbeidsmøtet.
 

Pris og bestilling​

Hva får du?

Rapport i PDF format sendes til deg på e-post innen 24 timer etter bestilling. Vi minner om at rapporten ikke kan deles med andre utenfor din juridiske enhet.

Hvordan bestille?

  • Velg det som passer deg best: Send en mail til din kontaktperson i Opinion.
  • Send en mail til henrik.hanssen@opinion.no
  • Klikk på knappen til høyre og fyll ut kontaktskjemaet

Trenger du mer informasjon?

Ta kontakt på samme måte som over. Vi kan gjerne sende deg salgsmateriale eller ta en kort presentasjon og prat på Teams/ videomøte. Vi kan dessverre ikke sende deg rapporten til gjennomsyn før du kjøper, men kan gjennomgå hva den inneholder.

24.500,-

eks. mva. for rapporten

15.000,-

Fysisk presentasjon tilpasset din bedrift

fra 35.000,-

Workshop tilpasset din bedrift

Team bolig

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen