fbpx

Nordic e-health barometer

Et unikt verktøy

Dette er den eneste rapporten i sitt slag, og for andre år på rad kan vi presentere oppdaterte funn som viser hvordan befolkningen i de nordiske landene forholder seg til og benytter seg av digitale helsetjenester.  Rapporten er basert på surveydata innhentet i Norge, Sverige, Danmark og Finland i mai 2023.  I hvert av landene har vi intervjuet mellom 800 og 1000 personer i landsrepresentative utvalg.

Vi har undersøkt i hvilken grad det er digital kontakt mellom publikum og helsepersonell.  Med slik kontakt mener vi for eksempel timebestilling, fornying av resept eller videokonsultasjon.  Vi har også undersøkt i hvilken utstrekning publikum i Norden benytter seg av app’er med helserelaterte funksjoner

Videre viser rapporten hvilken tillit publikum har til digitalisering av helsesektoren og hvilken kunnskap vi har om faktiske forhold.  Og hvilke positive effekter av digitaliseringen ser vi for oss?  Blir diagnoser stilt raskere?  Får helsepersonell mer tid til pasientkontakt?

Nytt av året er en grundig analyse av uro og bekymringer knyttet til digitalisering.  Dette kan være forhold som datainnbrudd og sensitive data på avveie, komplisert fagterminologi.

Vi har også inkludert spørsmål knyttet til apotekenes rolle i fremtiden. Hvor går for eksempel grensen mellom fastlege og apotek, og hvor mange av fastlegens målinger vil vi akseptere at apotekene gjennomfører?

HIGHLIGHTS

95 %

Kjenner til sitt eget lands helseportal

60 %

Bekymret for misbruk av digitale helsedata

42 %

Tror KI vil ha stor betydning ved diagnostisering

Pris og bestilling

Hva får du?

Hvordan bestille? 

Trenger du mer informasjon? 

Rapport i PDF format sendes til deg på epost innen 24 timer etter bestilling. Vi minner om at rapporten ikke kan deles med andre utenfor din juridiske enhet.

Velg det som passer deg best: 

  • Send en epost til din kontaktperson i Opinion.
  • Send en epost til olag@opinion.no
  • Fyll ut kontaktskjemaet på denne siden

Ta kontakt, slik som i punktet ved siden av her. 

Vi kan gjerne sende deg salgsmateriale eller ta en kort presentasjon og prat på Teams/ videomøte. Vi kan dessverre ikke sende deg rapporten til gjennomsyn før du kjøper, men vi kan gå gjennom innholdet sammen med deg.

99.000 eks. mva.

Kontaktperson

Ola Gaute aas askheim

senior Advisor and partner

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen