fbpx

VELKOMMEN TIL OPINIONS SEMINAR OM

CONSUMER STORIES

2020-2022

Torsdag 13.2.2020 kl 09.00 til 12:00 på Vulkan Arena.

 Pris 750 pr person.

Et par effektive timer med nyttig innhold på scenen og helt ferske fakta og innsikt om kreativitetens og historiefortellingens tid.

Nye trender og betydningen av "stories"

Vi er på vei inn i kreativitetens og historiefortellingens tid. Nye formater i den digitale medieverden definerer påvirkning langt utenfor de tusen skjermer. «Stories» er den røde tråden i årets trendseminar. Men først og fremst: Vi presenterer de nye trendene og innsiktene du MÅ kjenne for å forstå og nå norske forbrukere de neste tre årene.

Trender og innsikt om dagens unge

Grunnprinsippene for historiefortelling kan ikke sies å ha endret seg noe særlig de siste årene, men det har derimot mediene vi forteller historiene i. Hvordan ser den digitale verden ut i dag og hvordan vil den digitale fremtiden se ut? Det vil vi gi deg svaret på med rykende ferske tall fra vår some-tracker, krydret med ulike caser fra populærkulturen. 
 
Vi ser også tendenser til digital avsmak blant forbrukere, men hva betyr egentlig dette og hvor er vi på vei? 
 
Dette skal våre egne analytikere i Opinion, Vilde Vågsland og Anne-Sofie Åmot gi dere svaret på. 

Live podkast-panel med unge

Vi kjører et live-podkast-panel med 3-4 unge mennesker om storytelling og influencers. 

Hvem bør komme?

Seminaret vil være nyttig for alle som jobber mot den norske forbruker og samfunnsborger og vil forstå hva som former deres holdninger, verdier og atferd de nærmeste årene. Vi legger vekt på dokumentasjon og solide analyser som faktisk er relevante for norske forhold..

Ekstra aktuelt er det nok om jobber innenfor kommunikasjon, innovasjon, detaljhandel, medlemsorganisasjoner og NGO´s, marketing og merkevare. Men også offentlige virksomheter med utadrettet brukerfokus har hatt stor nytte av å delta.

Programmet

0830-0900

Registrering og lett frokost. Sjekk ut trendmessen.

0900-0950

«Trender og innsikt om dagens unge» Vilde Vågsland og Anne-Sofie Åmot, Analytikere i Opinion

0950-1010

Pause med utforsking av trendmessen.

1010-1200

Live podkast-panel om storytelling og influencers. 

De 10 viktigste nye innsikter og trender for 2020-2022. Ferske resultater fra Consumer Stories rapporten presenteres av Ole Petter Nyhaug, Opinion

Stedet

Vulkan Arena ligger vegg-i-vegg med Mathallen på Vulkan-området mellom Maridalsveien og Grünerløkka. Vi holder også til her på Vulkan, og gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt nabolag.

Rapporten

Seminaret markerer lanseringen av den store årlige trendrapporten Consumer Stories. Den er basert på omfattende kvantitativ og kvalitativ innsikt fra våre ferske studier. 

Rapporten er stappfull av tall, fakta, innsikt, trender og inspirasjon. Men først og fremst: Analyser av hva det betyr for deg i en norsk kontekst.

Norges mest brukte forbrukertrendrapport er tilgjengelig for kjøp på seminaret i både fysisk og digital form. Du får den med deg hjem med en gang (eller på mail samme dag).

Pris for deltagere på seminaret: 6.500

Pris etter seminaret: 7.500

Du kan også forhåndsbestille til samme pris som for seminardeltagerne om du selv ikke kan komme (prisen gjelder bestillinger mottatt t.o.m. 13.2). Send bare en mail til oss: da@opinion.no

Trendmessen

For fjerde året på rad byr vi på eksempler, produkter og representanter for fremtiden på vår lille trendmesse under seminaret. Dette er de som kan vise deg det nye, spennende og kule i praksis. Hands-on med ny teknologi, ny mat og interessante produkter og folk.

Dette skjer i ankomst- og mingleområdet i Pokalen Sportspub, i første etasje under Vulkan Arena.

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen