fbpx

Lene Dieserud er senioranalytiker i Opinion. Hun har fra tidligere tolv års erfaring innen markedsanalyse hos Feedback Research & Consulting og Sætrang & Winther AS, primært med konsept- og produktutvikling fro store norske merkevarer innen FMCG. Hun er utdannet sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole (nå BI) og har grunnfag i sosiologi. 

Lene har bred praktisk erfaring fra helse- og omsorgstjenestene samt syv år med kompetanseheving og tjenesteutvikling ved Senter for fagutvikling og forskning i Oslo kommune. Fra personsentrert eldre- og demensomsorg har hun bakgrunn fra flere metoder innen verbal og non-verbal kommunikasjon. Dette gjør henne spesielt god til å etablere tillit og kommunisere med sårbare grupper.

Videre var hun prosjektleder for Oslo kommunes demensplan «Lev vel – med demens i Oslo (2014-19) på oppdrag for byrådsavdelingen for eldre, helse og innbyggertjenester. I tillegg er hun forfatter av fagboken «Berøring – i omsorg og lindring» og underviser jevnlig i temaet ved universiteter/høyskoler.

Den røde tråden i denne hybride bakgrunnen handler om en genuin interesse for å fange og formidle reelle behov på tvers av folks mange ulike roller i livet – det være seg som kunder, brukere, innbyggere eller pasienter – både i offentlig og privat sektor.

Ellers er Lene spesielt begeistret for langvandring og har begått flere laaange turer!

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen