fbpx

Bjørn Jacobsen

SENIORRÅDGIVER

Bjørn Jacobsen er seniorrådgiver i Opinion. Han har over 20 års erfaring innen markedsanalyse og forretningsutvikling, og har jobbet med analyser og konsulent-tjenester innen produktutvikling, kunde- og lojalitetsmålinger, potensialvurderinger, leveranseprosessmålinger, merkevaremålinger samt profil- og omdømmeutvikling med mer.

Bjørn er utdannet MBA fra Handelshøyskolen BI, og har tidligere erfaring som Analysesjef i Telenor, Partner og direktør i HMG, COO i Cision Norge (tidl. Observer Norge), samt 13 år i Ipsos (tidligere MMI Markeds- og mediainstituttet) som leder for ulike fagområder og fagspesialister.

Bjørn har en kombinasjon av operasjonell analysekompetanse og ledererfaring som er en fordel når det gjelder å se nytteverdi av markeds- og kundeanalyse i et forretnings- og utviklingsperspektiv.

I tillegg har han meget god IT teknisk kompetanse og har ledet og gjennomført mange teknologisk krevende prosjekter. Han har jobbet med utvikling og gjennomføring av markeds- og kundeundersøkelser i en årrekke og vært involvert i metodeutvikling og deltatt i prosesser der nye metoder er forsket frem i flere virksomheter.

I tillegg til erfaring med prosjekter for store og små virksomheter nasjonalt, har Bjørn også gjennomført en rekke internasjonale markedsanalyseprosjekter.

Hva er grunnen til at du besøker oss i dag?

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å bedre brukeropplevelsen